Haber

Murat Kurum İstanbul’da Ulusa Seslendi

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Başkan adayı Murat Kurum, partililere yaptığı konuşmada, “Milletimize hizmet edeceğiz, sizler tüm iddia ve hedeflerimizin temel taşısınız. Siz iddialarımızın gücüsünüz. Sizlerin gücü sizde olsun.” Alın teriniz var, ailenizin, eşinizin, çocuklarınızın fedakarlıkları var.” diye seslendi.

Kurum, Üsküdar’da düzenlenen 1. Bölge 3. Düzey Mahalle Belediye Başkanları Toplantısı’na, Üsküdar Belediye Başkanı adayı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer ile katıldı.

Türkiye’ye ve millete hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurum, ülkeyi çağdaş projelere kavuşturduklarını söyledi.

Kurum, bugün her seviyeden partiliyle İstanbul’un her yerinde olduklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Sizler sayesinde bu şehrin her yerinde heyecan, coşku ve umut var. Bu özverinizden dolayı hepinize, ailelerinize, çocuklarınıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bizi, yediden yetmişe tüm İstanbulluları utandırmasın. Yetmişe kadar. Biz AK Parti’yiz, AK Parti’yiz.” “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin askerleri olarak 22 yıldır yürüttüğümüz çalışma politikasında bu cennet ülke için durmadan, dinlenmeden çalışıyoruz. Aşık Veysel’in dediği gibi bu yolda gece gündüz yürüyoruz. Çalışıyoruz. Bu ülkenin evlatlarına hizmet etmek, millete iş kazandırmak için çabalayın, çabalayın.”

Yerel seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde millete dair iki gözlemi bulunduğunu belirten Kurum, bunlardan birinin can sıkıntısı, diğerinin ise umut olduğunu kaydetti.

Kurum şöyle devam etti:

“İstanbul halkı şu an mevcut CHP yönetiminin sorumsuzluğundan tiksiniyor ama halkımız, gençlerimiz ve kadınlarımız yeniden başlama umuduyla dolu, heyecanlı ve coşkulu. Bunu bana bakan gözlerde görüyorum, Kardeşlerimizin bana sarılmasında o inancı hep birlikte vatandaşlarımıza verdiğimizi hissediyorum. Ne diyorlar? Memnuniyet paylaştıkça artıyor.” “Gururla söylüyorum ki, gençlerimiz ve kadınlarımız sayesinde İstanbul’da umutsuzluk azalıyor, mutluluk artıyor. Sizlerin sayesinde İstanbul’un tüm sokakları, caddeleri yeniden umutla doluyor.”

El ele vereceklerini belirten Kurum, “Bu eller İstanbul’un kaynaklarını israf etmeyecek, haksızlık etmeyecek, milleti başıboş bırakmayacak, bu aziz millet için el ele verdiğimiz gibi gönüllerimizi de birleştireceğiz. Mevcut CHP yönetiminin yol açtığı trafik sorunu nedeniyle yaşamının 3,5 yılını kaybeden kardeşim için kalbimizdesin.” “Belediye yönetimine öfkelenen, bir sabah belediyeye gittiklerinde kartı çalışmayan, evlerine boynu kırık olarak çocuklarının yanına dönen mazlum kardeşlerimizi bir araya getireceğiz.” dedi.

İstanbul’da ulaşıma yönelik projelerini sıralayan Murat Kurum, “İstanbul’un metro kullanmayan tek ilçesini bırakmayacağız. Ortalama yolculuk süresini 64 dakikadan 39 dakikaya düşüreceğiz. İstanbul’un her yerine kesintisiz ulaşımı sağlayacağız. Yeni metrobüs ve otobüs hatlarıyla İstanbul’un her yerine trafik derdine son vereceğiz. O günden bu yana “İstanbul hepimizin, o zaman da herkesin İstanbul’un zenginliklerinden, güzelliklerinden faydalanmasını sağlayacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Yoldaşlarıyla birlikte çalışacaklarını belirten Kurum, “Milletimize hizmet edeceğiz, tüm iddialarımızın, hedeflerimizin temel taşı sizlersiniz. Tezlerimizin gücü sizlersiniz. Teriniz var. Fedakarlığınız var. ailesi, eşi ve çocukları. Türkiye bu organizasyon sayesinde ayağa kalktı. İstanbul”, bu organizasyon sayesinde ayağa kalktı. Bundan sonra yeniden yollara çıkacağız, maç öncesi halkımızın kalbini, ruhunu arayacağız.” dedi.

Seçmenlere seslenen kurum, “Bu ayaklar konforlu odalarda kalmayacak. Ayaklarımıza şantiye çamuru değecek, İstanbul rüzgarı sırtımıza çarpacak, yağmur yüzümüze, kar ellerimize değecek. Her zaman işte, sokakta, vatandaşlarımızla birlikte olacağız.” sonucuna vardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu